Berlin marathon 2018

      

Berlin marathon blev min 7. og indtil videre absolut bedste marathonoplevelse.  Havde været så heldig at få startnummer og ophold af min mand til min 45 års fødselsdag og havde derfor glædet mig som et lille barn til at kombinere en skøn ferie med mand og voksne børn med et marathon, hvor jeg havde de 3 som heppere <3

Vi ankom til Berlin fredag eftermiddag og fandt nemt hen til hotellet, som lå ret centralt på Kurfürstendamm. – Her havde jeg så fået den fantastiske ide at vi skulle på expo og hente startnummer inden alle andre kom…..  – De var der så allerede kan jeg fortælle!!! – Men vi fik klaret det vi skulle med starnummer, indkassering af gratis merchandise og indkøb af en løbejakke, og så var det ligesom rigtig virkeligt 🙂 – Resten af fredagen gik med at gense steder i Berlin og spise lækker pizza.

Lørdag gik med hygge, sightseeing og shopping med familien alt imens jeg prøvede at tanke væske og kulhydrater på systemet, så jeg var klar til søndagens tur.  – Hotellet hjalp dog lidt til ved at servere risengrød til morgenmad, hvilket bestemt kan anbefales. Carboloading blev fuldendt med lækker pasta på den hyggeligste italienske restaurant.

Pasta med steak og champignonsauce

Søndag morgen startede meget tidligt, da jeg skulle med bus til start allerede kl 7.15. Hård kost for et udpræget B menneske, men vil man løbe marathon er det vilkårene. – Fik ordnet alle mine små ritualer, og så var det afsted!

Allerede ved ankomst til startområdet føltes det hele fantastisk. – Sikke en stemning! Over 40.000 løbere stod klar til start, men med tysk præcision og logistik klapper det hele og luften summede af glæde, nervøsitet og forventning. – Normalt synes jeg tiden i startboksen er hæslig, men ikke denne gang. Måske det skyldtes, at man frit kunne forlade boksen og besøge de opstillede toiletter helt til starten gik.

Men afsted kom jeg ca kl 9.50, og det var en fantastisk oplevelse at løbe op og runde sejrssøjlen og videre ud i den by, som jeg altid har holdt meget af. Stemningen hele vejen var unik, og jeg sugede alle indtryk til mig og kroppen føltes fuld af overskud.

Ved 13 km stod min dejlige familie og heppede, og det var virkelig vidunderligt <3 – De stod også 2 andre steder senere på ruten, hvor jeg desværre ikke så dem, men jeg vidste de var der, og det varmer <3

Jeg fandt under det meste af turen et godt flow, og havde derfor overskud til bare at nyde løbet, mens benene arbejdede, og det blev klart for mig, at jeg nok ville nå mit mål denne gang 🙂 – Først ved 35 km gik tiden lidt ned, da min manglende styrketræning af hofter og baller hævnede sig lidt. – Men så ved jeg jo, hvad jeg skal fokusere på til næste gang…. Uanset, så fik jeg benene til at fortsætte, og jeg må erkende, at jeg blev noget rørt, da jeg løb gennem Brandenburger Tor og så målstregen forude. – Det var en kæmpe oplevelse!

Tidsmæssigt endte jeg på 3.58.33 og godt med overskud, så er bestemt også tilfreds med den del.

Absolut ikke sidste gang jeg skal besøge Berlin Marathon.