Løbegear

 

 


Det er ingen hemmelighed, at jeg, ligesom alle andre løbere ELSKER godt gear, og i perioder bruger “lidt” mange penge på min sport til både gear og startnumre 🙂

Det er heller ingen big secret, at jeg har 3 favoritmærker, som udgør stortest alt det tøj, jeg bruger til løb, nemlig CEP, FUSION og KARI TRAA. – Af den simple grund, at de 3 mærker altid leverer det jeg vil ha´ – Har forsøgt med andet spræl og spas, men det dur ikke til mig! – Og ift. løbeskoene , så har Mizuno Wave Sayonara nu båret mig på fineste vis gennem over 7000 km, så det ser jeg heller ingen grund til at ændre på….

Nu kunne den opmærksomme læser selvfølgelig tænke, om jeg så også er lige så firkantet og konservativ ift., hvor jeg køber mit tøj, og til det er svaret JA. – Jeg vil have god service, vejledning og det udvalg jeg ønsker, og det får jeg hos mine to yndlingssportstøjspushere  CEP Danmark og Mimoto i Hjørring.

Blomsterne, som altid er med til mine løb, henter jeg hjem fra USA, men det kan du læse om i et tidligere indlæg.

Egentlig bruger jeg ikke denne side til at anbefale produkter – Den er til løbeoplevelser, og sådan skal det primært blive ved med at være. Men…Jeg har lige købt mig en ny T-shirt, som jeg tænker kunne have interesse også for jer læsere, der ikke løber.

Det drejer sig om den nye wingtech PRO shirt fra CEP. En T-shirt, som er holdningskorrigerende og dermed understøtter holdning og vejrtrækning, når du løber. – Og her er det så lige, at talepædagogen i mig blev begejstret 🙂 – Jeg må ofte bide mig selv i tungen for ikke at komme med gode råd, når jeg kan høre på medløbere, at deres vejrtrækning ligger alt for højt og aldrig når ned i maven, og jeg ser mange, der falder sammen i skulder og ryg undervejs. – Det sidste må jeg jo så erkende, at jeg også selv har tendens til sidst på de lange ture, og derfor måtte jeg have den nye wingtech PRO shirt 🙂

Men hvordan var den så?

Jeg kan bedst beskrive det ved at sammenligne det med at være blevet tapet op med kinesiotape hos en fysioterapeut. – Når du bevæger dig ud i en stilling, som ikke er god for dig, så fortæller tapen med et let tryk, at du skal bakke lidt tilbage. Det samme gør T-shirten! – Den strammer lige lidt til omkring ryg og skuldre, og minder dig hermed om, at du skal få rettet op! – Virkelig genialt efter min mening!

Materialet er let, og pasformen er god, og selvom den som alt kompressionstøj  skal sidde stramt, så føles det behageligt, og den glider ikke synderligt op. hvilket betyder, at den kan bruges både udenpå og indeni bukserne.

Da vi kun er 1 uge post marathon i Hamborg, måtte den kun komme med på en 11 km tur med mit skønne løbehold, men jeg glæder mig allerede til at stifte nærmere bekendtskab med den på mine to halvmarathon i næste uge 🙂

For husk! Tirsdag den 8.maj starter Landsbyløbene igen, og den 13. maj er der Løkken marathon på Danmarks smukkeste strand. Til begge løb kan der løbes forskellige distancer.

God weekend til alle 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *