Hvad skal det streak gøre godt for?

Idag har jeg haft fint besøg af Heidi, som er kvinden bag The Greatness of running

Heidi kom forbi med den skønneste Flamingo medalje, som jeg havde tjent ved at løbe hver dag i juli. – Noget jeg ellers ville have svoret aldrig at gøre! – Jeg har haft tusind undskyldninger for ikke at løbe hver dag. Man kunne nemt blive skadet, for lidt tid o.s.v.  – Men da jeg jo ELSKER fede medaljer og Heidi lokkede med en rigtig fin én af slagsen, så var det jo svært at sige nej!

Altså hoppede jeg på og løb hver eneste dag i juli. Blev jeg skadet? NEJ – Fandt jeg tid? JA

Ingen af mine undskyldninger viste sig at være gode, men istedet oplevede jeg faktisk, at jeg fik et boost på formen, som jeg ikke havde regnet med, og som gav pote til min træning resten af efteråret.

Derfor har jeg endnu en gang bedt undskyldningerne tie stille og er hoppet ud i en ny streak “løb en julekalender”, hvor der skal løbes hver dag frem til jul ?? – Selvfølgelig med endnu en fed medalje som gulerod 🙂

Hvad tænker I andre om det at løbe streak?, og har I også ting, som I finder tusind undskyldninger for ikke at gøre?

P.S: Det yderst fine pandebånd på billedet fik jeg af Heidi, fordi jeg er indehaver af et særligt stort hovede, som kan holde på pandebånd – Se det kan også have sin fordel med grødhoveder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *