We all run for a reason….

Kært barn har mange navne, og vi er da også blevet kaldt mange søde og mindre søde navne som fx: Blomsterpigerne, Blomsterbørns børn og Powerpuff pigerne, når vi med blomster i håret har løbet afsted til et af de mange løb i det danske land. – Måske har du set os og undret dig over, hvorfor vi løber rundt med det pynt i håret. – Og selvom mange småpiger dåner af misundelse og råber meget flatterende kommentarer efter os, så er det altså ikke fordi vi synes, at vi skal være særligt pyntede til løb, men mere for at minde os selv om, HVORFOR vi løber!

Egentlig er blomsterne en adventsgave fra mig til 3 af mine bedste løbevenner. Kvinder, som jeg har dyb respekt for og hvis venskab jeg sætter stor pris på. Vi løber sammen og tager på tur med tourbussen til mange spændende løb rundt omkring, men derudover kommer vi også til at dele glæder og sorger med hinanden. Noget kan bare nemmere siges, mens man løber side by side 🙂  – Og har man set hinandens reaktioner, når man har været presset ud over kanten til et løb. Ja, så kan man også åbne for resten af posen.

Men tilbage til blomsterne….

Blomsterne er lavet af og købt hos www.fellowflowers.com og hver farve har sin helt egen betydning. Ideen opstod, da en gruppe kvinder trænede op til deres 1. halvmarathon sammen og i løbet af de måneder de trænede op til løbet delte stort og småt i en mailhistorik. – Heraf fremgik det tydeligt, at alle løb af hver deres grund og derfor skulle blomsterne symbolisere dette.

Det var derfor en stor researchopgave at finde de helt rigtige blomster til mine dejlige løbevenner, men tror jeg ramte meget godt 🙂

Grace
I will run through the fear to feel the joy.

Den hvide blomst står for storhed og mod. At omfavne udfordringen og glæde sig over nye begyndelser. At sætte sig selv derud også selvom man er bange. Løbe gennem angsten for at føle glæden.

Truth
Embracing who I am and what I stand for.

Den blå står for at være fuldt tilstede, afbalanceret og i fred med sig selv. At leve sin egen sandhed. En erklæring af mig selv og min sjæls frihed. Jeg accepterer det, og det er det, der betyder noget.

Freedom
Willing to fall, determined to rise.

Den grønne står for den frie ånd og rebelske sjæl, der stiller op og elsker hårdt. Er her for at gøre en forskel. Villig til at mislykkes, men fast bestemt på at rejse sig op. Søger eventyr og mening, ikke godkendelse. Hun er en vild blomst. Løb frit. Løb on the wild side.

I am Worthy (Pink)
 Hope –  Because picking up the pieces doesn’t mean I am broken (Sølv)

Den pink blomst står for skønhed, klarhed og formål. Stå fast og realiser din styrke. Ej din styrke. Du er værdig.

Den sølvfarvede står for Håb. Styrke på rejsen og at lære at hele. At finde modet til at være sårbar. Jeg kan og jeg vil gøre det og bliver bedre pga det. Jeg tager det til mig, lader det komme ind, lader det gøre ondt og slipper det. Dette er min historie, og jeg bestemmer, hvordan den slutter. For selvom jeg samlerne stumperne op, så betyder det ikke, at jeg er ødelagt.

Der er tusindvis af grunde til at løbe.

Hvad er din?

2 kommentarer til “We all run for a reason….”

 1. Måske jeg også er lidt hippie, for jeg synes at det er super at løbe med blomster i håret som ovenikøbet har en betydning, og så ser i jo søde ud imens.
  Jeg løber af mange grunde tror jeg. Jeg har diabetes type 1, og når jeg løber bliver jeg bedre til at udnytte det insulin jeg tager, og bliver bedre til at regulere min sukkersyge.
  Jeg løber også fordi jeg godt kan lide den identitet det giver mig at være langdistanceløber. Vi er lidt i den kategori af seje mennesker, som gør hvad de brænder for, selvom det gør ondt.
  Så tror jeg det er godt for min sundhed, at jeg er i form.
  Jeg løber nok også lidt for den anderkendelse det giver blandt andre løbere og mine medmennesker i øvrigt, når man løber et marathon på den anden side af jorden, eller lige har været ude og træne 30K.
  Endelig løber jeg fordi det giver mig tid til at tænke, og styrke til at gøre noget ved det 🙂

  God træning til jer alle

  1. Tak Henning ?.
   Vi får ihvertfald mange søde kommentarer for de blomster.
   Kender godt det med identiteten som langdistance løber. – Man hører til i et særligt fællesskab, og for mig har det også kunnet overføres til andre sammenhænge i livet.
   Livet kan både arbejdsmæssigt og privat være op ad bakke indimellem, men bakker er jo ikke noget problem for folk, der løber Marathon ?
   Dejligt at høre dine grunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *