Fra Coast2Coast til Las Vegas t/r – Snart på vej….

 

  I mål på Palmestranden efter Coast2Coat 2017

At Coast2Coast skulle føre til Las Vegas kunne jeg ikke i min vildeste fantasi forestille mig, da jeg søvndrukken, med morgenhår og nattøj sad klar ved tasterne for at sikre en billet til årets Coast2Coast til mig og min wing.

Finishertrøjen fra Coast2Coast og matchende CEP strømper skal luftes i Vegas

2017 har budt på mange totalt fede løbeoplevelser, men turen tværs over landet gennem en regnfuld sommernat for at ramme den skønneste solopgang på Palmestranden står som en af de helt særlige løbeoplevelser for mig. – Derfor faldt det også helt naturligt at vælge det billede, da CEP udlovede en rejse til Las Vegas marathon

At vi vandt den konkurrence er nok stadig ikke gået helt op for mig, men lige om lidt (Læs 8 dage) går turen mod den vildeste løbefest i Las Vegas. – Vi lover ingen hurtige tider, for vi kunne nemt fortabe os i alt det, der sker på ruten. – En ting er ihvertfald sikkert, og det er, at vi vil suge det hele til os 🙂

I dag er tøjet fra CEP så kommet. – Som løber kommer man jo næsten i ekstase :-), og vi glæder os vildt til at afprøve tøjet i Las Vegas.

Jeg måtte dog lige teste reflekserne på de totalt fede nighttech compression socks

Totalt fede reflekser på nighttech compression socks

Vi prøver at holde jer opdateret løbende.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *