Fra Coast2Coast til Las Vegas t/r

Las Vegas skiltet
Følelsen i hoved og krop pga jetlag idag er ret sammenlignelig med den jeg havde, da jeg nytårsmorgen sad klar ved tasterne for at få billet til Coast2Coast 2017, men som tidligere nævnt, så havde jeg ikke lige forestillet mig, at Coast2Coast skulle føre til Las Vegas Marathon og halfmarathon, men det gjorde det!
CEP valgte billedet af min wing og jeg som vinder i deres store Las Vegas konkurrence, så den sidste lille uge har vi haft en løbefest af de helt store i Las Vegas.
Turen har været et eventyr….
Det var et par meget spændte kvinder, der den 9. november tog afsted mod Las Vegas, og vi må da også indrømme, at vi stortset ikke lukkede et øje på rejsen og derfor havde været vågne i 24 timer, da vi ramte Las Vegas lufthavn. Her blev vi hentet af Luke (CEO for CEP US) og Simone fra CEP, som skulle være vores hosts på turen. Dejlige mennesker, som med det samme fik os til at føle os godt tilpas og på den korte køretur fra lufthavn til hotel Mirage gav os en hurtig turistguide til Las Vegas. – Vinderne fra Tyskland og UK skulle først ankomme senere, så Hanne og jeg fik lidt tid til at se det berømte springvand på hotel Bellagio og suge byens lys og larm til os.
Springvand på Bellagio til lyden af “Lucy in the Sky with diamonds” – Meget passende for løbere, der praktiserer LSD (Long slow distance) løb 🙂

Kl 21 Las Vegas tid skulle vi så mødes med hele holdet til aftensmad i restaurant Starck på hotellet. Alle var godt trætte, men det var hyggeligt at mødes, og jeg fik den lækreste smørstegte laks. Der blev dog efter få timer opbrud med aftale om at mødes til morgenløb kl 6.30!

Morgenløb med hele vinderholdet og Simone fra CEP

Fredag startede altså med den skønneste morgenløbetur, og gruppen var hurtigt samlet og havde masser af sjov 🙂 Skønne skønne mennesker at være sammen med! Sprogligt var vi så de heldige, da vi forstod og kunne klare os på både engelsk og tysk. En stor fordel i den gruppe 🙂

Coast2Coast finisher trøjer blev luftet sammen med noget af tøjet fra CEP

Tilbage på hotellet havde jeg en lidt sjov oplevelse i elevatoren. En mand kiggede på min Coast2Coast trøje og spurgte med dyb respekt i stemmen, om jeg virkelig havde løbet fra kyst til kyst og hvorlænge jeg havde brugt på det 🙂 Tror han blev lidt skuffet, da jeg fortalte, at der kun var 50 km fra kyst til kyst i lille Danmark 🙂

Efter et hurtigt brusebad var vi på farten igen. Simone og Luke var igen vores værter og forkælede os først med et enormt morgenmåltid på The Egg Works

Scrambled egg med tomat, spinat og champignons. Enormt lækkert
Blåbær pandekager med bacon og spejlæg

Maden var utrolig lækker, men portionerne så enorme, at ingen følte sult før til aften igen 🙂

Da maverne var fyldte gik turen videre til Hoover Dam. En fantastisk oplevelse og helt specielt på 100 meter at kunne komme fra en tidszone i Nevada til en anden i Arizona.

Hoover Dam – Jeg mistede desværre min mands Go Pro på turen, så har kun få billeder fra denne del af rejsen.

Efter Hoover Dam gik turen til en Kaktuspark, hvor de havde julepyntet i bedste US style og en chokoladefabrik. – Og herefter var det expo tid!

Julepyntet kaktuspark
Expo for afhentning af startnumre og mulighed for shopping

Jeg indrømmer det blankt 🙂 Jeg ELSKER expo til store løb! Stemningen er en magisk blanding af forventning og nervøsitet, og det er fedt at få sit startnummer og sin T-shirt i hånden. – Så er det ligesom virkeligt :-). Da vi havde tilmeldt os 5 km løbet om lørdagen også, fik vi jo hele to racebag med startnumre og T-shirts! – Derudover brugte vi tiden på expo til at købe vores obligatoriske hoodie (En tradition vi har ved deltagelse i store løb) og lækre farverige kompressionsstrømper til de to andre blomsterpiger <3

Startnummer og T-shirt til halvmarathon

Efter expo var vi hjemme på hotellet igen med besked om at dresse os op til aftenens middag og lovning på overraskelser…

Det blev en helt særlig og magisk aften. CEP bød på middag i den meget eksklusive Eiffeltårnsrestaurant med yderst lækker mad og fantastisk service og gav os VIP armbånd til løbet og billetter til aftenens cocktaiparty for sponsorer. – Her ville vi også møde øverste CEO for CEP Matthias Schulz.

Beef Wellington på Eiffeltårnrestauranten.
Eiffeltårnsrestauranten i baggrunden

Cocktailpartyet var en sjov oplevelse. Fri bar, fed musik og dejlige mennesker. – Og det var rigtig hyggeligt at møde CEO Matthias, som var en skøn fyr!

Hele CEP holdet til cocktailparty

Lørdag var fridag, og da vi var så heldige, at vores mænd også var taget til Las Vegas, nød vi fridagen som turister sammen med dem inden vi skulle til 5 Km løbet lørdag aften.

5 km løbet foregik på en lidt kedelig rute, men det var sjovt at se alle de fine udklædninger, der blev løbet i. – Faktisk mødte vi 3 amerikanske blomsterpiger til stor glæde for alle 🙂 – Og medaljen var helt unik! Kæmpe stor og tung, som var den af rigtig guld 🙂

Og efter løbet, var der stor koncert med Goo Goo dolls

Hånd i hånd i mål til 5 km løb

 

5 km medalje

Søndag var der fritid indtil løbet om eftermiddagen/aftenen. Vi brugte tiden på masser af shopping i det nærliggende shoppingcenter og følte os lidt som Pretty woman 🙂

Senere mødtes vi så med de andre og tog samlet hen til startområdet. Pga VIP armbånd havde vi særligt gode forhold inden løbet og kunne nyde lidt snack eller en drink, hvis vi havde lyst til det.

Udsigt fra VIP terassen
Carsten nyder livet som VIP

Selve løbet var helt unik..

Vi havde aftalt at tage den med ro og bruge knap 2 timer på løbet, så vi fik det hele med! – Og det gjorde vi 🙂 Vi sugede det hele til os og nød solnedgangen ude ved Las Vegas skiltet og bagefter alt  lyset og larmen på The Strip og i Downtown Las Vegas. – Løbet var en stor fest, som varmt kan anbefales at prøve. – Har dog hørt fra de der løb marathon, at de ekstra 21.1 km, som de skulle på falmede noget i sammenligning med halvmarathonruten.

For hver startgruppe blev løbet skudt igang
Solnedgang ude ved Las Vegas skiltet
Lysene på The Strip
Det var en helt særlig oplevelse at løbe i USA. Det virker somom tiden kun er vigtig for ganske få, og for mange af deltagerne var det at gennemføre de 21.1 km en kæmpe personlig sejr, om så det primært foregik i gang. – Måske kunne vi lære lidt af det i DK? – At løbene kun er en konkurrence med sig selv, da vi har forskelligt udgangspunkt for at deltage…
I mål i højt humør
Efter løbet var der medaljeregn…
Medaljen for halvmarathon var helt unik og kunne spinne to veje :-), og fordi vi havde løbet 2 dage i træk, fik vi også den fineste remix medalje.
De fineste medaljer
Egentlig skulle vi efter løbet have været til VIP fest, men vi havnede på en restaurant, hvor vi havde den skønneste aften med resten af holdet og fik givet gode farvel og på gensyn krammere 🙂
Mandag var hjemrejsedag, men da vi først skulle flyve kl 17, blev der tid til lidt mere shopping 🙂
Turen hjem gik helt smertefrit, og vi fik en god og tiltrængt søvn, mens vores ben nød godt af de recoverytights, som CEP havde givet os sammen med alt det andet lækre løbetøj.
Tak til CEP for at gøre vores deltagelse mulig, for alle de fantastiske oplevelser rejsen har bragt og nye dejlige løbevenner i USA, Tyskland og Storbritannien. – Vi har haft en fest, og jeg glæder mig til at se de dejlige mennesker igen til løb rundtomkring.
Også en stor tak til familie, venner og løbevenner i DK, som har bakket op om vores rejse i en helt ubeskrivelig grad. Vi er dybt taknemmelige og rørt over jeres deltagelse ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *